Veelgestelde vragen

Kijk even hieronder naar de meest gestelde vragen. Wellicht kunt u daar een antwoord vinden.

Neem contact met ons via Whatapp +32 468 49 69 81. Wellicht kan een van onze medewerkers u stapsgewijs door de bestelprocedure helpen.

Ga in het menu naar ‘Horeca’. Maak daar een zakelijke account aan. Na goedkeuring (30 min tijdens kantooruren) krijg je een bevestiging van goedkeuring per email, en kan je inloggen met jouw zakelijke account.

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Stel dan uw vraag via het contactformulier, of mail naar info@shakezz.com. Whatsapp tijdens kantooruren is natuurlijk ook mogelijk via nummer +32 468 49 69 81

Nee. Alle Shakezz Milkshakes passen binnen een vegetarisch dieet.

Nee! Shakezz gebruikt alleen echte ingrediënten in de milkshakes. En dat proef je!

Dit is afhankelijk van het land waar u gevestigd bent. In Nederland en België duurt de levering gemiddeld 1 werkdag. Voor andere landen kan dit variëren tussen de 2 en 3 dagen. Op vrijdag verzenden wij geen orders, vanwege het weekend. U bent zelf verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van uw bestelling. Zorg daarom dat u aanwezig bent, of toestemming geeft aan de pakketdienst om uw bestelling voor de deur te plaatsen, ofwel bij de buren te bezorgen. Dat kan via de email die u van de pakketdienst krijgt, in de ochtend van de dag waarop geleverd wordt.

Pas op! Te lang uitstel van levering kan resulteren in bederf van de producten.

Alvorens uw bestelling geleverd wordt, krijgt u van de koeriersdienst per mail een bericht dat uw order onderweg is, met daarbij de geschatte tijd waarop er geleverd wordt.

In deze email die u ontvangt van de pakketdienst, kunt u ook aangeven dat de chauffeur uw pakket mag neerzetten, op een door u aangegeven plaats. U kunt ook aangeven dat het pakket bij buren geleverd mag worden, of dat u deze toch liever ophaalt bij een ophaalpunt bij u in de buurt.

Nee. Je kan gewoon 1 ’36-pack’ bestellen. Hier zitten 36 Shakezz Milkshakes in, van 3 smaken die je zelf kan selecteren.

Ja. U kunt in een 36-box 3 verschillende smaken laten verpakken.

Nee. Bewaar Shakezz altijd in de vriezer, op -18°C.

Na bereiding, heeft u minimaal 400ml milkshake.

150ml water. Verder helemaal niets! Voeg dus ook geen melk toe. In onze milkshakes zit namelijk al heel veel melk. Het beetje water dat je moet toevoegen, is alleen bedoeld als smering voor de messen van de blender.

Wij adviseren wel om de milkshakes altijd te serveren, met een mooie toef slagroom er bovenop.

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Stel dan uw vraag via het contactformulier, of mail naar info@shakezz.com. Whatsapp tijdens kantooruren is natuurlijk ook mogelijk via nummer +32 468 49 69 81