Veelgestelde vragen

Kijk even hieronder naar de meest gestelde vragen. Wellicht kunt u daar een antwoord vinden.

Doe de inhoud van het zakje in de blender, en voeg 2 Ice-Sticks toe (die krijg je er van ons bij) Doe er 100ml water bij. Even mixen tot het een glad geheel is… en klaar! Je kan de Milkshake ook bereiden met een staafmixer. 

Neem contact met ons via Whatapp +31634277230. Wellicht kan een van onze medewerkers u stapsgewijs door de bestelprocedure helpen.

Ga in het menu naar ‘Zakelijk’. Maak daar een zakelijke account aan. Na goedkeuring (30 min tijdens kantooruren) krijg je een bevestiging van goedkeuring per email, en kan je inloggen met jouw zakelijke account.

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Stel dan uw vraag via het contactformulier, of mail naar info@shakezz.com. Whatsapp tijdens kantooruren is natuurlijk ook mogelijk via nummer +31634277230

Nee. Alle Shakezz Milkshakes passen binnen een vegetarisch dieet.

Nee! Shakezz gebruikt alleen echte ingrediënten in de milkshakes. En dat proef je!

Dit is afhankelijk van het land waar u gevestigd bent. In Nederland, Duitsland en België duurt de levering gemiddeld 1 werkdag. Voor andere landen kan dit iets langer zijn.

Alvorens uw bestelling geleverd wordt, krijgt u van de koeriersdienst per mail een bericht dat uw order onderweg is, met daarbij de geschatte tijd waarop er geleverd wordt.

In deze email die u ontvangt van de pakketdienst, kunt u ook aangeven dat de chauffeur uw pakket mag neerzetten, op een door u aangegeven plaats. U kunt ook aangeven dat het pakket bij buren geleverd mag worden, of dat u deze toch liever ophaalt bij een ophaalpunt bij u in de buurt.

Ben je een particulier, dan is de minimale bestelling 4 Milkshakes.

Bestel je namens een bedrijf en heb je een zakelijk account, dan is de minimale bestelling 1 x 12 stuks van de zelfde smaak

Nee. Maar het is natuurlijk wel handig als je plots trekt hebt in een Milkshake, dat ze dan al lekker bevroren zijn en direct gemaakt kunnen worden.

Na bereiding, heeft u ongeveer 400ml milkshake.

100ml water. Verder helemaal niets! Voeg dus ook geen melk toe. In onze milkshakes zit namelijk al heel veel melk.

Wij adviseren wel om de milkshakes altijd te serveren, met een mooie toef slagroom er bovenop. Het oog wil ook wat 😉

Als ons fruit komt van www.budget-berry.com.

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Stel dan uw vraag via het contactformulier, of mail naar info@shakezz.com. Whatsapp tijdens kantooruren is natuurlijk ook mogelijk via nummer +31634277230