Professionals

Premium Milkshakes

Shakezz is producent van kant en klare milkshakes.

Shakezz produceert een volledig nieuw concept, van warme en koude dranken voor horeca op niveau. Uw gasten verwachten van u een bepaalde kwaliteitsstandaard. Shakezz zorgt er daarom samen met u voor, dat de uiteindelijke consument volop kan genieten van een hoogstaand product, met een klassevolle uitstraling.

Verse ingrediënten

Shakezz gebruikt de beste ingrediënten

Onze shakes zijn opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Altijd vers, en zo mogelijk uit de omgeving. Geregeld hebben wij contact met onze leveranciers, om op zoek te gaan naar verbetering en innovatie.

Zuivel

Zuivel van de beste kwaliteit

Een belangrijk component van de shakes, is de zuivel. Deze zorgt voor de volle en romige smaak van iedere shake. Daarom gebruiken wij alleen zuivel van Nederlandse en Belgische leveranciers. Beiden wereldberoemd om de beste kwaliteit.

 

Bezorging

Snelle levering

Heeft u vandaag besteld? Dan wordt uw order de volgende werkdag verzonden. (Op vrijdag verzenden wij geen orders i.v.m. het weekend)

Voor Nederland, Duitsland en België geldt dan een gemiddelde levertijd van 1 dag. Voor Alle overige landen, kan dit variëren tussen 2 of 3 dagen.

Advies

Neem vooral contact met ons op!

Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de presentatie van de shakes, en de bereiding hiervan. Indien u daar vragen over heeft zijn wij graag bereid om u hier in bij te staan. Hiervoor kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Shakezz in uw assortiment?

Storiezz