Horeca

Premium Milkshakes

Shakezz is producent van kant en klare milkshakes.

Shakezz produceert een volledig nieuw concept, van heerlijk warme en ijskoude Milkshakes voor horeca op niveau. Uw gasten verwachten van u een bepaalde kwaliteitsstandaard. Shakezz zorgt er daarom samen met u voor, dat de uiteindelijke consument volop kan genieten van een hoogstaand product, met een klassevolle uitstraling.
Maak een zakelijke account aan, en bekijk ons speciale aanbod en speciale prijzen voor Horeca ondernemers.

Verse ingrediënten

Shakezz gebruikt de beste ingrediënten

Waarom zijn Shakezz Milkshakes zo veel lekkerder, dan milkshakes uit een machine ? Onze Milkshakes zijn opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerde èchte ingrediënten. Altijd vers, en zo mogelijk uit de omgeving. Geregeld hebben wij contact met onze leveranciers, om op zoek te gaan naar verbetering en innovatie.
Wij gebruiken dus geen concentraten, siropen, smaak- of kleurstoffen. Shakezz Milkshakes zijn altijd puur en ècht!

Zuivel

Zuivel van de beste kwaliteit

Een belangrijk component van de Milkshakes, is de zuivel. Deze zorgt in de perfecte verhoudingen voor de volle en romige smaak van iedere Milkshake. Daarom gebruiken wij alleen zuivel van Nederlandse en Belgische leveranciers. Beiden wereldberoemd om de beste kwaliteit.

 

Bezorging

Snelle levering

Heeft u vandaag Milkshakes besteld? Dan wordt uw order de volgende werkdag verzonden. (Op vrijdag verzenden wij geen orders i.v.m. het weekend)

Voor Nederland, Duitsland en België geldt dan een gemiddelde levertijd van 1 dag. Voor Alle overige landen, kan dit variëren tussen 2 of 3 dagen.

Advies

Neem vooral contact met ons op!

Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de presentatie van de Milkshakes, en de bereiding hiervan. Indien u daar vragen over heeft zijn wij graag bereid om u hier in bij te staan. Hiervoor kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Shakezz Milkshakes in uw assortiment?

Storiezz