Gæstfrihed

Premium Milkshakes

Shakezz er en producent af færdige milkshakes.

Ontdek het baanbrekende concept van Shakezz Milkshakes: heerlijke warme en ijzige Milkshakes van topkwaliteit, speciaal ontworpen voor toonaangevende horecagelegenheden. Verwen uw gasten met een ongeëvenaarde kwaliteitservaring. Shakezz Milkshakes werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elke consument optimaal geniet van ons hoogwaardige product, dat tevens een uitstraling van klasse heeft.

Registreer nu uw zakelijke account en profiteer van ons speciale aanbod en voordelige prijzen voor horecaondernemers. Ontdek waarom Shakezz Milkshakes dé keuze is voor veeleisende horecaprofessionals.

Friske ingredienser

Shakezz bruger de bedste ingredienser

Waarom zijn Shakezz Milkshakes zoveel smaakvoller dan machinebereide milkshakes? Onze milkshakes worden samengesteld met zorgvuldig geselecteerde echte ingrediënten. We streven naar verse ingrediënten, bij voorkeur lokaal geproduceerd. Bovendien onderhouden we regelmatig contact met onze leveranciers om constant te streven naar verbetering en innovatie.

Bij Shakezz gebruiken we geen concentraten, siropen, kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen. Onze milkshakes zijn altijd puur en authentiek, waardoor de smaakbeleving ongeëvenaard is.

Mejeri

Mejeriprodukter af højeste kvalitet

Een essentieel ingrediënt in onze milkshakes is zuivel, dat zorgt voor de perfecte balans en romige smaak van elke milkshake. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van zuivelproducten afkomstig van gerenommeerde Nederlandse en Belgische leveranciers. Deze regio’s staan wereldwijd bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit.

 

Levering

Hurtig levering

Plaatst u vandaag een bestelling voor milkshakes? Dan wordt uw order de volgende werkdag verzonden. Houd er rekening mee dat op vrijdag geen orders worden verzonden in verband met het weekend.

Voor leveringen binnen Nederland, Duitsland en België kunt u rekenen op een gemiddelde levertijd van 1 dag. Voor overige landen kan de levertijd variëren tussen 2 en 3 dagen.

Rådgivning

Kontakt os venligst!

Wij bieden graag vrijblijvend advies over de presentatie en bereiding van onze milkshakes. Als u vragen heeft, staan wij altijd klaar om u hierbij te ondersteunen. Aarzel niet om op elk gewenst moment contact met ons op te nemen.

Shakezz Milkshakes i dit produktsortiment?

Storiezz

Posts not found