Verkooptips

Tip 1

ShakezZ Milkshakes zijn geen gewone milkshakes

Maak daarom in uw menu duidelijk dat het om verse en authentieke ingrediënten gaat. Zowel op uw menukaart, uw website of op het Thuisbezorgd.nl portaal.

Voorbeeld:
“ShakezZ Aardbei: Een milkshake gemaakt van verse aardbeien en volle romige zuivel”
“ShakezZ Stroopwafel: Een milkshake gedraaid van authentieke Hollandse stroopwafels”

Tip 2

Maak gebruik van het ShakezZ logo.

Herkenbaarheid is een uitstekende verkooptool. Wellicht heeft uw gast, de milkshake elders al eens gedronken. Deze ervaring zal zeker niet vergeten zijn. Door het logo van ShakezZ te gebruiken op uw menukaart, de gratis rietjes, de strandvlag of tafelkaartjes, geeft dit herkenbaarheid voor uw gasten en verhoogt het uw omzet.

Tip 3

Presenteer ShakezZ Milkshakes altijd met een mooie toef slagroom

Door jarenlange ervaring weten wij dat dit de verkoop met ruim 400% kan verhogen!

Meer dan een mooie toef slagroom is overigens niet nodig. Te veel gebruik van toppings geeft een schreeuwerige en kinderlijke uitstraling.

Wilt u meer dan een toef slagroom? Kies dan voor een mooi schoteltje onder het glas met een servetje tijdens de presentatie.

play-icon

Fix je Shake

Binnen 30 seconden

1. Doe de inhoud in de blender

De inhoud komt het makkelijkst uit het bakje, door het bakje ondersteboven te houden en met beide duimen op de bodem te drukken. Zorg dat de gehele inhoud in de blenderkan gaat.

2. Voeg 150 ml water toe

Dit mag gewoon kraanwater zijn. Wil je de shake wat dikker of juist vloeibaarder hebben? Dan kan je naar wens iets meer of minder water toevoegen.

3. Mix gedurende 15 seconden. En klaar!

Afhankelijk van jouw blender kan het langer of iets korter duren. Zorg dus dat je een stevige blender hebt, met een stamper.

Tip 4

Kies de juiste prijs

Geef de milkshake een prijs, die de juiste waardering uitstraalt en de kwaliteit vertegenwoordigd. Hou hierbij rekening, dat men beter 10x €100 kan verdienen, dan 3x €200.

 
 

Maak gebruik van sociale media

Tip 5

ShakezZ biedt u als partner een collectie van foto’s aan, welke u vrijelijk mag gebruiken op al uw sociale media accounts, menukaarten en andere marketing media.

Kijk daarvoor op de pagina downloads.

Storiezz