Bedankt voor je bestelling!

Jouw bestelling wordt op de eerstvolgende werkdag verzonden. (Op vrijdag verzenden wij geen bestellingen in verband met het weekend).Voor Nederland en België is er een gemiddelde levertijd van 1 dag. Voor alle andere landen kan dit variëren tussen de 1 en 2 dagen.

Je krijgt vooraf aan de levering een e-mail van de koeriersdienst, met een tijdstip waarop de levering plaats zal vinden. Zorg dat je aanwezig bent, of maak middels de email die je van de koeriersdienst krijgt, gebruik van de opties om jouw bestelling op een ander adres te leveren, bij je neer te zetten op een door jou aangewezen plaats, of af te laten leveren bij een Parcel Pickup Shop.

Na het bestellen van je Milkshakes, volgt het bezorgen ervan. Bij bezorging via de pakketdienst wordt het product verpakt in een isolerende verpakking.  Deze is vrijwel geheel recyclebaar. Karton bij het oud papier, de isolerende verpakking en de droogijs verpakkingen bij het plastic.

Om het product op de juiste temperatuur te houden tijdens het verzenden, wordt droogijs toegevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide met een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. Bij het ‘verdampen’ ervan – of correcter gezegd sublimeren – ontsnapt gasvormig kooldioxide. Dit verdwijnt uit de verpakking. Er komt dus geen water vrij, waar de bakjes nat van zouden worden.

De hoeveelheid is zo gekozen dat het product zeker 50 uur goed bevroren blijft. Mocht het pakket onverhoopt een paar uur vertraagd zijn dan is het dus nog steeds goed gekoeld. Bij het afleveren of afhalen van het pakket is het droogijs reeds verdwenen. Dat kan geen kwaad: de isolatie houdt de Milkshakes langdurig gekoeld. Met een eventueel restant droogijs moet je wel voorzichtig omgaan. Pak de pakjes droogijs bij een hoek van het folie vast. Voorkom dus contact met het droogijs, want dat zou kunnen resulteren in bevriezingen. Leg het buiten de verpakking, plaats het product in de vriezer, en plaats het droogijs terug. Laat dit rustig verder verdampen in de gesloten doos in een open ruimte. Zorg dat kinderen er niet bij kunnen en speel er zelf ook niet mee!

BELANGRIJK !!

Bij ontvangst van jouw bestelling, het pakket direct openen en de milkshakes in de vriezer plaatsen!

Accepteer jouw bestelling van de koeriersdienst NIET als het pakket dusdanig beschadigd is, dat deze deels of gedeeltelijk geopend is. Neem dan direct contact met ons op!